Wraps - koud
1 pak grote wraps
kruidenkaas (bv philadelphia of paturain)
Gerookte kipfilet of gerookte zalm
Komkommer of tomaat
ijsbergsla
OF
Baslamico dressing
Rosbief (boterham vlees)
Rucola
Pijnboompitjes
Kaas
Zorg dat je een nieuw pak wraps gebruikt (dus niet uit de vries omdat ze dan niet flexibel genoeg zijn)
Smeer de wrap in met kruidenkaas (of balsamicodressing)
Leg op iets meer dan de helft de kipfilet of zalm (of de rosbief)
Leg in een brede laag de ijsbergsla (of rucola)
Leg in het midden de komkommer of tomaat (of de pijnboompitjes en kaas)
Rol vanaf de belegde kant de wrap strak op en zet deze om de 5 cm een cocktail prikker, zorg dat je ook door alle ingredienten gaat (vooral de komkommer/tomaat)
Snij de wrap nu in dikke plakken, zo dat er in elke plak een cocktail prikker zit.