EFWAH

Gevulde Champignons

Gevulde Champignons

  • 15 champignons (400 gram)
  • 100 gram room kruidenkaas (paturain, philadelphia)
  • 75 gram gerapste kaas (oude of parmezaanse is ook lekker)

Verwarm de oven voor op 200 graden

Veeg de champignons goed schoon met een zachte borstel. Draai de stelen er uit en hak deze fijn in een kom. Snij een dun randje van het hoedje zodat de opening wat groter wordt (alleen het zachte gedeelte) en schraap de sporen (zwarte gedeelte) eruit. Snijd deze ook fijn en voeg deze toe aan de stelen.

Meng de gehakte champignonsstelen met 50 gram van de gerapste kaas en de kruidenkaas.  

Vul de champignon hoedjes met het kruidenkaas mengsel en bestrooid met de rest van de gerapste kaas. Plaats de champignons voor ong 15 minuten in een voorverwarmde oven van 200 graden. 

Ook lekker als voorgerecht (ong 3 stuks pp)