Champignon bakjes
4 sneetjes (oud) witbrood zonder korst
75 gram kruidenboter, gesmolten
100 g geraspte kaas
125 gemengde paddenstoelen
1 eetl olijfolie, peper, zout
75 g rucola
Verwarm de oven voor op 200 graden
Rol het witbrood iets uit en vet 4 muffinvormpjes licht in met een deel van de kruidenboter. Bestrijk het brood met de kruidenboter en bestrooi ze met een deel van de kaas. Druk in 4 muffinvormpjes een boterham, zodat er een bakje ontstaat. Bak de broodbakjes en de vorm in het midden van de oven in 12-14 minuten tot goudbruin. Laat ze iets afkoelen (dit kunt u ook een dag van te voren doen en bewaren in een goed afgesloten zak).
Maak de paddenstoelen schoon, snijd de grotere exemplaren iets kleiner. Verhit de rest van de boter en bak hierin de paddenstoelen kort met zout en peper. Verdeel de paddenstoelen over de broodbakje en strooi de rest van de kaas erover.
Zet de boordbakjes kort even onder de gril totdat de kaas gesmolten is.
Meng de olijfolie met de rucola, serveer de bakjes met een pluk rucola.
https://www.gall.nl/dw/image/v2/BCLJ_PRD/on/demandware.static/-/Sites-gall-storefront-catalog/default/dw39d18877/krokant%20taart%20header.jpg?sw=600&q=95