EFWAH

Bowl

Bowl

Emmer / pan / kan van  minimaal 5 L.
250 gr diepvries aardbeien
1  groot blik Ananas 10 schijven op sap
1 groot blik halve perziken op sap
1 groot blik halve peren op siroop
1 grote pot Kersen zonder pit
1 kleine blik mandarijnenpartjes
350 gram diepvries mango
2 mandarijnen
1 zure appel (goudrenet)
2 bananen
1 grape-fruit
2 kiwi
1 fles appelbubbels (of kinderchampagne)
1 l sap (aardbei-sinasappel)

 

Alles in kleine stukjes snijden (velletjes verwijderen bij citrus) en bij elkaar in de emmer. Sap aanvullen tot alles onder staat

 

Origineel:

Bowl (Emmer van 5 L.)
2 halve blik aardbeien op sap
1  groot blik Ananas 10 schijven op sap
1 groot blik fruitcocktail groot op siroop
1 groot blik halve perziken op sap
1 half blik halve peren op siroop
350 gr potje Kersen zonder pit
2 kleine blik mandarijnenpartjes
1 zure appel (goudrenet)
2 bananen
1 grape-fruit
2 kiwi
1 fles appelbubbels Netto (of kinderchampagne)
1½ l Dubbelfris bv. Sinasappel mandarijn

sap van de perziken, peren, aardbeien en ananas in de kom doen en de vruchten in kleine stukje snijden.
De overige blikken kunnen totaal in de bowl emmer.
De banaan pellen en in kleine stukjes snijden in de bowl emmer.
De grape-fruit pellen, per partje de vellen eraf en het vruchtvlees in kleine
stukjes in de bowl emmer.
De appel schillen en in erg kleine stukjes bij de bowl doen.
Een fles appel cider en sap toevoegen.