1 ui
500 gr kippendijen
1,5 cm gember
olie
1tl kerriepoeder
1tl paprikapoeder
1 bloemkool
200 ml creme fraishe
3 tomaten
peterselie
800 gram voorgegaarde krieltjes
50 gr paneermeel
250 gr ger kaas
zout en peper naar smaak
snipper de ui, snijd de kip in kleine stukjes en raps de gember fijn
Verhit olie in de pan en voeg de kip toe en bak kort aan.
Voeg kerrie, paprika en gember toe en meng door elkaar
voeg ui toe en braad de kip circo 10 min gaar
Snijd de bloemkool in kleine roosjes.
Roer de bloemkool door de kip en blus af met een scheutje water
warm circa 6 minuten door
Roer de creme fraishe erdoor en breng op smaak met zout en peper
Snijd de tomaten in plakjes en hak de peterselie fijn
Bedek een ovenschaal met aardappels en hierover de tomaten en bestrooi met peterselie
Schep het bloemkoolmengsel erover
Bestrooi met parneelmeel en kaas en bak in de oven voor 20 minuten op 200 graden