SCARY, CHALLENGING, PUNCING, PIZZA

PIZZABOX!!!

 

 

 

Lang, lang geleden, was er eens een schattige pizzaverkoopster. Ze verkocht de lekkerste pizza's van het hele land, totdat ze de nieuwe spaghetti pizza wou verkopen. Mensen die dichterbij kwamen om de heerlijke geur op te snuiven, slaakten een kreet van pijn. Als ze de schattige pizzaverkoopster verontwaardigt aankeken, hadden ze een rode punten in hun gezicht staan.

Voor deze pizza had de pizzaverkoopster spaghetti gekregen van een geheimzinnig oud vrouwtje. De vrouw had gezegd: ”Met deze spaghetti maak je een pizza als geen tevoren”. En dat klopte ook, deze pizza wou namelijk niet opgegeten worden, deze pizza wou vechten. En daagde iedereen die hongerig was uit tot een gevecht in de arena. Langzaam maar zeker veranderde de doos met spaghetti pizza in “Pizzabox”. De mooie woorden op het deksel van de witte pizzadoos, veranderen in gewelddadige uitspraken en zijn eens zo mooie witte buitenkant werd akelig doorzichtig...

 

Wie o wie helpt deze pizzabox uit zijn waan en zet hem op zijn nummer? Zodat hij weer weet waarvoor hij gebakken is: Om opgegeten te worden.

 

Dit is het idee/verhaal achter pizzabox. Ondertussen zijn de stekels verder en verder naar buiten gegaan en heeft hij nu 2 pizza-schijven als wapen.

 

De accuboormachine motoren waar pizzabox op reed, waren behoorlijk versleten. De nieuwe reductiekasten pasten helaas niet waardoor pizzabox een aantal jaar stil heeft gestaan. Ondertussen is het idee met de schijven gekomen, iets wat ik al bedacht had voor mijn eerste heavyweight (zie de website van team MIETERS). Het idee is dat er een andere robot ' geklemt'  kan worden tussen de twee schijven en weer 'uitgespuugd' 

 

Pizzabox heeft op bij MMM2 (voor mij de 1ste keer in duitsland) de 1ste plek gewonnen.