Toen ik een tijdje met Pizzabox bezig was geweest en die kleine robotjes zag rondrijden, leek het mij leuk er ook een ant te bouwen. IK begon met het idee van een mini-pizzabox maar toen ik in de winkel een meteorbal besloot ik over te gaan op Fuzzy Buzzy. De buitenkant van die meteorbal lijkt op een soort rubber en ik kwam er met een stanley mesjes nauwelijks doorheen, dus dacht ik, dat is goed pantser. Onder het kopje foto's zie je oa de buitenkant van die meteorbal. De naam Fuzzy Buzzy kwam in mij op toen ik het materiaal en kleuren zag. Helaas bleek het rubber erg zwaar en ook werd FB zo te groot waardoor ik op een ander plan ben overgestapt: GLITTERLIJM :) Helaas was dit ook nog redelijk zwaar en kwam er een regel van een actie wapen, dus gingen we weer verder ontwikkelen. (Ik vond de glitterlijm trouwens wel zo leuk dat ik nog een blauwe maandag een sozweight heb gehad die glitter als naam kreeg).

Het gemakkelijste wapen voor een antweight is een flipper, gewoon aan een servo een armpje maken en klaar. Ook nog wat aan het spelen geweest met verschillende types pantser en dat zal ik ook nog wel blijven doen. De verschillende versies zie je bij de foto's met wat uitleg erbij.

 

Bij AWS25? kreeg hij de award voor most-destroyed, ik was het hier niet mee eens want het was alleen schade aan de buitenkant, maar ze waren onder de indruk dat ik met zoveel schade gewoon door bleef rijden/vechten

Bij ABC1? Heeft Fuzzy Buzzy de 2de plaats gehaald (van de 6 ants ong)

Bij MMM15 (2013) heeft Fuzzy Buzzy de 3de plaats gehaald van de 28 deelnemers!